DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521,29%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Defne Hak Ettiği Değeri Görmelidir

Defne Hak Ettiği Değeri Görmelidir

ABONE OL
6 Aralık 2023 12:30
Defne Hak Ettiği Değeri Görmelidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisinin emektarlarından ve Defne bölgesinin sevilen tanınmış isimlerinden Kenan Gül, Defne Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayarak, “Defne İlçesinin Geleceği Adına Hizmete Hazırız.” Dedi.

“DEFNE CİDDİ VE SOMUT ADIMLAR BEKLİYOR”

1996 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisinin çeşitli kademelerinde emek vermiş ve yöneticilik yapmış olan Gül, aday adaylık başvurusu ardından yaptığı açıklamasında;

“Onurla, gururla 1996 yılından bu yana partimizin çatısı altında mücadele ettim ve etmeye de devam edeceğim. Deprem öncesi hizmet ve planlama konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan ilçemiz, depremle birlikte daha da ciddi sorunlarla mücadele etmeye başlamıştır. Merkezi hükümetten yeteri kadar yardım ve yatırım alamayan ilçemiz, kuruluşunun 10. Yılına girerken hak ettiği değeri görmemiştir. Sorunlar katlanarak büyümüş ve çoğalmıştır. Bütün sorunların farkındayız. Defne için hızlı ve kalıcı hizmetlerin getirilmesi konusunda ciddi ve somut adımların atılması gerektiği bilinceyiz.” İfadelerini kullandı.

“BİRLİKTE SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANIYORUM”

“150 bin nüfusu olan ve daha bir kaç ay öncesine kadar hastanesi yeni yapılan ilçemizde hala gerek sağlık anlamında gerekse de toplumun birçok gereksinim duyduğu kamu kuruluşlarına ulaşım konusunda sıkıntılar yaşamaktayız. Defne halkı şuan için en gereksinim duyduğu zaruri sorunların halledilmesini istiyor. Hep birlikte el ele vererek genci ve yaşlısı kadını erkeği işçisi her kesim vatandaşımızla bu yolu birlikte aşacağımıza inanıyorum.” Diye konuştu.

“DEFNEMİZİ TANITARAK DÜNYAYA ÖRNEK BİR İLÇE HAlLİNE GETİREBİLİRİZ”

Gül açıklamasının devamında;

“Asrın felaketi sonrası dünya genelinde yaralarımızın bilindiği ve bu konuda birçok yardım kuruluşunun destek ve katkılarını alacağımızdan, kapılarını aşındıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın”

“DEPREMLE BİRLİKTE BİRÇOK AİLE EKONOMİK SIKINTI ÇEKMEKTE”

“Gençlerimizin umutlarını kaybetmesini istemiyorum. Depremle birlikte sorunlarımız artmış olabilir fakat gençlerimizin ekonomik kazanç elde etmeleri ve eğitimleri yanı sıra siyaset arenasında söz sahibi olmaları gerektiğini düşünüyorum. Geçlerimizin aydın düşünceleri bizim için çok önemlidir. Bunun yanı sıra kadınlarımızın ekonomik özgürlüğü kazanmaları gerektiğini ifade ediyoruz. Gerek ilimiz gerekse de Defnemizin tanıtımında etkin bir rol alacakları ve kültürümüzün en önemli ayrıntılarını aktaracakları çeşitli faaliyetler hayata geçirilebilir. Yaşlılarımız ve engelli bireylerimizin kısacası toplumumuzun her ferdi ile birlikte hareket edeceğimiz bir belediye anlayışı ile yol alacağız. Bunun gibi birçok etkin farkındalık çalışmalarıyla Defnemizi tanıtarak dünyaya örnek bir ilçe haline getirebiliriz.” Dedi.

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARINA EĞİTİM OLANAKLARI ACİLEN SAĞLANMALIDIR”

Mevcut koşullarımız göz önünde bulundurulduğunda çocuklarımızın eğitim olanaklarının da imkânsızlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Eğitim olanaklarının ve ders çalışma alanlarının özellikle konteyner kentlerde yaşayan çocuklarımız için önemle oluşturulması gerektiğini belirtmek istiyorum. Belediyelerin acilen öncelikle halledilmesi gereken sorunlar içerisine alması gerektiğini düşündüğüm konularla ilgili ve diğer çalışmalarla ilgili ekibimiz ile birlikle planlarımızı kısa süre içerisinde paylaşacağım.” İfadelerini kullandı.  Canan GÜL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.