DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

19:33

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Deprem Şehitlerine “Bisiklet”li Anma

Deprem Şehitlerine “Bisiklet”li Anma

ABONE OL
5 Şubat 2024 09:52
Deprem Şehitlerine “Bisiklet”li Anma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzin ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına bisiklet turu düzenlendi. İlçede bir araya gelen 45 bisikletli, depremde yaşamını yitirenleri anma ve farkındalık oluşturma amacıyla yaklaşık 25 kilometrelik bir tur attı.

Etkinlik kapsamında bir araya gelen bisiklet severler, pedal çevirerek depremde kaybedilen vatandaşları rahmet ve özlemle anarken, birlik ve dayanışma mesajları verdiler. ‘2 Gün 2 Teker’ bisiklet grubu temsilcisi Önder Akyol, etkinliğin amacını açıklarken, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek, benzer felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Etkinlik sadece anma amaçlı olmadı; bisikletliler, ilçenin farklı noktalarına giderek sokaklarda yaşayan hayvanlar için mama bıraktı. Bu anlamlı jestle birlikte, depremde kaybedilenlerin hatırası hem insanlar arasında hem de doğaya karşı duyarlılıkla birleştirildi. AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.