DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2060519-0,80%
Hatay
18°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin İlk Harcı Döküldü

Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin İlk Harcı Döküldü

ABONE OL
9 Kasım 2022 11:19
Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin İlk Harcı Döküldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzin ilçesinde kurulacak olan Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ile protokol üyeleri ve Erzin halkı katılım gösterdi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, protokol heyeti ve esnafla birlikte, Erzin ilçesinde kurulacak olan Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin temel atma törenine katılarak, ilk harç için butona bastı.

EMEĞİ BULUNANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Törende konuşan Vali Doğan, “Erzin Küçük Sanayi Sitesinin başta ilimize, Erzin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sanayi sitesinin hayata geçmesinde emeği bulunanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

ERZİN’İMİZİN YILLARDIR BEKLEDİĞİ ANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, “Erzin Küçük Sanayi Sitemizin temel atma törenini gerçekleştirdik. Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan, protokolümüzün kıymetli üyelerinin de katıldığı temel atma töreninde Erzin’imizin yıllardır beklediği anın mutluluğunu yaşadık. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Yapılan konuşmalar ardından Hatay Valisi Rahmi Doğan ve protokol üyeleri Erzin ilçesinde kurulacak olan Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin ilk harç için butona bastı.

İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.