DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521,29%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Gece Gündüz Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

“Gece Gündüz Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

ABONE OL
18 Ocak 2024 14:38
“Gece Gündüz Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ’da günlerdir devam eden yağışlar nedeniyle ilçede yaşanan olumsuzlukları en aza indirmek için Samandağ Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden yaşanan olumsuzluklara anında müdahale ediyorlar. 

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın talimatıyla adeta yağmur seferberliği başlatan ve günlerdir gece gündüz demeden bütün ekip ve iş makineleri ile sahada olan Samandağ Belediyesi ekpleri, ilçe genelinde 42 mahallede olumsuzluk yaşanabilecek her duruma anında müdahale ederek oluşabilecek sorunların önüne geçti.

Devam eden yağmura rağmen sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen  ve vatandaşlarla birebir ilgilenerek halkını bir an yalnız bırakmayan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada;

“Tüm Ekiplerimizle Gece Gündüz Sahadayız.

İlçemiz genelinde aralıksız devam eden yağışlar nedeniyle meydana gelen olumsuzlukların etkilerini en aza indirmek için tüm ekiplerimizle sahada, teyakkuz halindeyiz.

Yoğun yağışlar nedeniyle meydana gelen su taşkınlarının etkilerini en aza indirmek için tüm ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla gece gündüz demeden topyekûn sahadaki mücadelemizi sürdürüyoruz.

Belediye ekiplerimiz ve seferber ettiğimiz tüm iş makinelerimizle, su baskınlarını önlemek ve vatandaşlarımızı bir an bile yalnız bırakmayarak olumsuz durumların önüne geçmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”  İfadelerine yer verdi. 

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.