DOLAR 32,5837 0.29%
EURO 35,0582 0.23%
ALTIN 2.456,250,84
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“HALK ZAMLAR ALTINDA EZİLİYOR”

“HALK ZAMLAR ALTINDA EZİLİYOR”

ABONE OL
27 Ekim 2021 10:42
“HALK ZAMLAR ALTINDA EZİLİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, yaşanan zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşların zamlar karşısında ezildiğini söyleyen Başkan Parlar, ülkenin dev işsizler ordusuyla baş etmeye çalıştığını ifade etti.

 “HAK HIRSIZLARI CİRİT ATIYOR”

Vatandaşın ümidini kaybettiğini dile getiren Başkan Parlar, “AK Parti, izlediği yanlış politikalar nedeniyle ülkeyi karanlığın içerisine soktu. Tepeden tırnağa her şeye zam geldi. Asgari ücretliye, emekliye kaşıkla verirken, kepçeyle geri aldılar. Ülke dev bir işsizler ordusuyla baş etmeye çalışıyor. Yandaşlar, torpilliler, hak hırsızları belirli derneklerin çatısı altında çeşitli görevlerde cirit atarken, yoksul halk iş bulmaktan dahi ümidini kesmiş durumda” diye konuştu.

“İNSANLAR YAĞ KUYRUKLARINA GİRİYOR”

İnsanların marketlerde yağ kuyruğuna girmeye başladıklarını da iddia eden Başkan Parlar, “Zamlar peşi sıra geliyor. Benzin, motorin doların da fırlamasıyla aldı başını gidiyor. Türk lirası değer kaybetmeye devam ederken, insanlar marketlerde yağ kuyruklarına giriyor. Yani AK Parti, iftira ve çamur atmak için suçladığı her şey kendi iktidarının başına geliyor. Ancak bu rezilliği saray ve şürekası değil halk çekiyor! Artık AK Parti, Türk milletinin sırtında yük olmaktan başka bir anlam ifade etmiyor ve kısa zamanda bu yükü atmak için gün sayıyor” şeklinde konuştu. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.