DOLAR 32,5487 0.26%
EURO 34,9507 0.46%
ALTIN 2.442,150,16
BITCOIN 2055141-0,54%
Hatay
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hassa’nın Bir Hayali Daha Gerçekleştirildi

Hassa’nın Bir Hayali Daha Gerçekleştirildi

ABONE OL
22 Kasım 2023 11:36
Hassa’nın Bir Hayali Daha Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’nın hayali olan hükumet binası projesini hayata geçirdi.

Vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan temel atma töreninde yüzlerde mutluluk ve sevinç vardı. Hatay’a çok sayıda kalıcı eser kazandıran, projeleri ardı ardına da hayata geçiren TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay Milletvekili Yayman, son olarak Hassa hükumet konağının temelini attı. Temel atma törenine Hassa Kaymakamı Osman Acar, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, Muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar da eşlik etti.

8 AYDA TESLİM EDİLECEK

Temel atma töreninde kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen Milletvekili Yayman, bir hayali daha gerçeğe dönüştürdükleri için memnun olduğunu ve temeli atılan hükumet konağının 8 ayda tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı. Milletvekili Yayman yaptığı konuşmada; “Hassa’mızın bir hayaliydi. Eski binamız depremde yıkıldı. Yıllardır söz verilmiş ama gerçekleşmemişti. Şimdi bunu gerçeğe dönüştürüyoruz. Seçim döneminde söz verdik. Çok şükür gerçekleştirdik.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daima bizlerin yanında yer aldığı için sonsuz teşekkür ederiz. Bakanımıza teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız için bir hayaldi. Şimdi gerçek oldu. Hassa Kaymakamımız Osman Acar, Hassa Belediye Başkanımız Kara Memmet, Cumhur ittifakı ilçe başkanlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz. Hassa Hükümet binamızın temelini attık. 8 ay sonra açılışını yapacağız. Hep söylüyorum Yaparsa AK Parti yapar”

dedi.

ACAR: HASSA’YI YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Hassa’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve halkla yakın ilişkilerinden dolayı çok sevilen Kaymakam Osman Acar, projenin tüm safhalarında yoğun emek sarf eden Milletvekili Hüseyin Yayman’a teşekkür etti. Milletvekili Yayman’ın Hassa’ya önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Kaymakam Acar, “Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ın destekleriyle ilçemizde 6 Şubat depreminin izleri siliniyor. Şimdi de vatandaşlarımıza daha kapsamlı hizmet verebileceğimiz hükumet konağımızın temelini atık. Projenin tüm safhalarında emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

KARATAŞ: “HASSA’DA YAYMAN’IN İZİ VAR”

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’da Milletvekili Yayman’a teşekkür etti. Başkan Karataş; “Hassa’mızın güzelleşmesi için yaptığımız tüm projelerde sayın Milletvekilimizin tam destekleri bulunuyor. Hassa’da her taşta Milletvekilimizin izi var. Kendisine şükranlarımızı sunuyorum. Hükumet konağımız Hassa’mıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Karataş, vekilimiz ve Kaymakamımızla yeni dönemde çok daha büyük eserlere imza atacağız dedi Komisyon Başkanı Yayman’ın projenin Hassa’ya hayırlı olması temennilerini iletmesinin ardından hükumet konağının temeli Hassa müftüsünün duaları eşliğinde atıldı. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor. Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.