DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2068152-1,91%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HATAY SON 16’DA!

HATAY SON 16’DA!

ABONE OL
29 Aralık 2021 14:22
HATAY SON 16’DA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Menemenspor’u konuk eden Atakaş Hatayspor mücadeleden 1-0 galip ayrılarak, adını son 16 turuna yazdırdı.

İLK YARIDA LOUİS FIRSATLARI TEPTİ

Konuk ekibin başlama vuruşu ile start alan karşılaşmada ilk dakikalarda ciddi pozisyonlar yaşanmazken iki takımda birbirini tarttı. Oyunun ısınması ile topu orta sahadan rakip sahaya taşıyan ve rakip sahada ağırlıklı olarak topla oynayan Hatayspor Dylan Saint-Louis’in yararlanamadığı birçok pozisyonda golü bulmadı. Kamara ile iyi bir ikili olan ve ceza sahası içerisinde dahi paslaşan Saint-Louis son vuruşlarda çerçeveyi tutturamayınca ilk devre 0-0 eşitlikle bitti.

İKİNCİ YARIDA ERKEN GELEN GOL GALİBİYETİ GETİRDİ

İkinci 45 dakikaya aynı on bir ile çıkan Atakaş Hatayspor ilk yarının sonlarında olduğu gibi ilk dakikalardan itibaren topu rakip ceza sahasında tuttu. Saba Lobjanidze’nin sol kanattan gerçekleştirdiği ataklarla rakip takımı zorlayan Hatayspor bu atakların meyvelerini yine Saba Lobjanidze’nin ceza sahası içerisinde attığı topta ters köşede Dylan Saint-Louis’in attığı golde buldu. Golden sonra oyunu orta sahada tutan Bordo-Beyazlılar maçın son dakikalarında Kamara’nın vuruşunun direkten dönmesi ile farkı ikiye çıkarma şansını kaçırdı. Menemenspor ise son dakikadaki kontra atakta kaleci Abdullah’a takılınca berberlik fırsatını kaçırarak kupadan elendi. Bordo-Beyazlılar bu sonuçla birlikte adını son 16 turuna yazdırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.