DOLAR 32,4456 -0.15%
EURO 34,7658 -0.65%
ALTIN 2.437,480,07
BITCOIN 2078357-0,89%
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Stadında Hatay Store Açıldı

Hatay Stadında Hatay Store Açıldı

ABONE OL
28 Eylül 2021 12:00
Hatay Stadında Hatay Store Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Fenerbahçe maçı öncesi yapılan açılışa, Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Fethi Açıkel, CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur, belediye başkanları, Hatayspor yöneticileri, Prof. Dr. Nazan Savaş ve birçok taraftar katılım gösterdi.

SAVAŞ: BİR YÜREK OLUP BİR BÜTÜN ŞEKLİNDE BAŞARIYI SAĞLAYACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM

Açılışta konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Bugün stadımızda Atakaş Hatayspor Store mağazamızı açtık. Maç öncesi seyircilerimiz gelip Atakaş Hatayspor’umuza katkı sağlıyorlar. Onlara teşekkür ediyoruz. Maçlarımızda bugün olduğu gibi takımımızı destekleyen futbolseverleri hem mağazalarımıza hem de stadımıza bekliyoruz. Bu mağaza onlar için var. İnşallah bu sene en az geçen seneki kadar başarılı olmak istiyoruz. O şekilde takım kurduk. Futbolcularımıza,  teknik ekibimize, yöneticilerimize ve tabi ki sahada bizi destekleyen taraftarlarımıza bu sene büyük iş düşüyor. Hepsi bir yürek olup bir bütün şeklinde bu başarıyı sağlayacaklarını düşünüyorum.” Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.