DOLAR 32,2328 0.07%
EURO 35,3197 0.23%
ALTIN 2.511,750,46
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Hatay Yok Oluyor, Kimse Duymuyor”

“Hatay Yok Oluyor, Kimse Duymuyor”

ABONE OL
18 Ağustos 2023 12:05
“Hatay Yok Oluyor, Kimse Duymuyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal başkanlığında Hatay’da incelemelerde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi kente yaşamın çok zor olduğunu iktidarın Hatay’ı adeta yok saydığını söyledi.

Elçi depremzedeleri ziyareti sırasında ailesi ile konteynırda kalan 13 yaşındaki bir çocuğun banyo yaparken elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini de belirten Elçi, “Deprem bölgesini ziyaretimiz esnasında 13 yaşındaki bir çocuğun konteynerda yıkanırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiğini öğrendik” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi, Hatay’ın çok zor durumda olduğunu ifade etti. Türkan Elçi’nin Twitter’dan yapmış olduğu paylaşım şöyle:

“Deprem bölgesini ziyaretimiz esnasında 13 yaşındaki bir çocuğun konteynerda yıkanırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiğini öğrendik. Cenaze törenine katıldık. Deprem travmasını henüz atlatmadan tarifsiz acıyı yaşayan ailenin içindeki durumu hangi sözcükle anlatsak. Mağduriyet üstüne mağduriyet. Mübalağasız Hatay çok zor durumda.” Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP