DOLAR 32,2707 0.08%
EURO 34,7181 0.09%
ALTIN 2.398,240,22
BITCOIN %
Hatay
14°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’ın Sağlığı Konuşuldu

Hatay’ın Sağlığı Konuşuldu

ABONE OL
24 Ağustos 2023 10:36
Hatay’ın Sağlığı Konuşuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’daki sağlık kuruluşları yetkilileri Samandağ devlet hastanesi binasında bir araya geldi. Toplantıya il Sağlık Müdürü Dr. Tunga Barçın Başkanlık etti.

Samandağ Devlet Hastanesi Başhekimliği ev sahipliğindeki toplantıda Hatay’da yataklı tedavi kurumlarındaki sağlık hizmetleri ile sorunları masaya yatırıldı, alınması gerekli önlemler görüşüldü.

Bu arada toplantıya ev sahipliği yapan Samandağ devlet hastanesi başhekimi D. Züheyir Günal da şu yorumu paylaştı:

“İl Sağlık Müdürüm Sayın Uzm. Dr. Tunga Barçın, önderliğinde Hatay İlimizin tüm sağlık sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı Hatay İl Sağlık Koordinasyon toplantısı tüm hizmet başkanları, başhekimler, hastane müdürleri, ilçe sağlık müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Bu anlamlı toplantıya Samandağ Devlet Hastanesi olarak ev sahipliği yapmak bizleri onurlandırmış ve teşrifleriyle güç katmıştır. Halkımıza en kaliteli sağlık hizmetinin sunumuna ışık tutan bu toplantının hayırlı olmasını diliyorum.” Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.