DOLAR 32,2038 0%
EURO 35,0138 0%
ALTIN 2.514,860,58
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’ın Yeni OSB’si Yatırımcıların Radarında

Hatay’ın Yeni OSB’si Yatırımcıların Radarında

ABONE OL
17 Kasım 2023 10:43
Hatay’ın Yeni OSB’si Yatırımcıların Radarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü ziyaretinde düzenlediği Enek Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 93 adet yatırımcıya arsa ön tahsisi yapıldığını açıkladı.

Altınözü’nde mahalle muhtarlarıyla biraraya gelerek, yıkımın yaralarının sarılması için belediye, ilgili kurum ve kuruluşlar ile muhtarların çalışmalarıyla deprem sonrası ilçe geneli nelerin yapıldığı veya yapılacağının değerlendirildiği toplantıda Vali Masatlı, geçtiğimiz haftalarda da Altınözü ve Hassa ilçelerinde 37 adet köy evini sahiplerine teslim ettiklerini,  Altınözü Devlet Hastanesi’nin ihalesinin yapıldığını ve inşaat sürecine başlayacağını belirterek, Hükûmet Konağı  projesinin de tamamlandığını söyledi.

Muhtarlardan sorumlu oldukları mahallelerindeki çalışmaları, eksiklikleri ve ihtiyaçlarının neler olduğunu dinleyen  Vali Masatlı, belirtilen istek ve talepleri ilgili kurumlara not ettirerek gerekli çalışmaların, bir an önce yapılıp konunun ivedilikle çözüme kavuşturulmasını istedi. Vali Masatlı daha sonra, Altınözü Enek Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti. Masatlı, toplantıda müteşebbis heyetçe belirlenen şartlar ve prensipler doğrultusunda incelenerek yapılan değerlendirmeler sonucunda 93 adet yatırımcıya arsa ön tahsisi yapıldığını ifade etti. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP