DOLAR 32,3825 -0.36%
EURO 34,8271 -0.03%
ALTIN 2.401,75-0,86
BITCOIN %
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor Bombayı Patlatmaya Hazırlanıyor

Hatayspor Bombayı Patlatmaya Hazırlanıyor

ABONE OL
10 Ocak 2024 21:10
Hatayspor Bombayı Patlatmaya Hazırlanıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor yönetimi taraftarı rahatlatacak on numaralı transfer bombasını patlama hazırlanıyor.

6 Şubat depreminden sonra Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunda, futbol kulvarında Hatayspor’u tekrar yeniden külleriyle bir daha canlandırmaya karar verip, az bütçeyle bir kaç futbolcu haricide, bir takım oluşturan yönetim ve Volkan Demirel, süper ligin ilk oynadığı sekiz maçında istenilen puan ve puanlar alırken, son oynadığı 10 maçta, 7 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılan Güneyin Yıldızı Hatayspor, bu kötü gidişata dur demek için, Hatayspor’un yönetiminin çalışkan ismi ve Volkan Demirell/in sık dokuyup ince işlediği oynamaya hazır oldukları, ara transferlere onay verdiği gelen haberler arasında yer alıyor..

Oynadığı futbolla, tekniğiyle, attığı milimetrelik pasları ile, sahada bir abilik görevini üstlenecek nitelikte olan, süper ligde ses getirecek kalitede olduğu bildirildi.

Yönetimin bu ilk bombayı gizli tutup ara transferin ilk saatlerinde patlatacağını dile getiren yönetim, ayriyeten yapılacak 4 kaliteli ve oynamaya hazır futbolcularında adlarını sırayla basınla paylaşılacaklarını ima ettiler. Bu sevindirici haber Hatayspor taraftarlarının yüreklerine su serpilmiş oldu. Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.