DOLAR 32,4720 -0.08%
EURO 34,7758 -0.62%
ALTIN 2.441,400,23
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor, Galibiyete Kilitlendi

Hatayspor, Galibiyete Kilitlendi

ABONE OL
4 Aralık 2021 12:10
Hatayspor, Galibiyete Kilitlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor yarın kendi saha ve seyirci önünde konuk edeceği Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

ERDOĞAN: “GALİBİYET BAŞKAN BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Başakşehir maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Sivas yenilgisi bizim için iyi ders oldu. Ancak biz o maçı unuttuklarını ifade eden Erdoğan, “Medipol Başakşehir maçında güzel futbol ile alacağımız galibiyetle taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Futbolcularımın galip geleceğine canı gönülden inanıyorum” dedi.

TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

Erdoğan, Başakşehir maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, 12. adamın takımı yalnız bırakmaması gerektiğini ve onların desteklerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Erdoğan, “Maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Onların bize desteği çok önemli. Taraftarımız arkamızda olduğu müddetçe bizler daha iyi oynayıp, zirve takibimizi sürdüreceğiz” dedi.

RİBEİRO İLE ONUR KADRODA YOK

Başakşehir maçı öncesi Hatayspor’da kırmızı kart cezalısı orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro ile sakat olan Onur Ergün dışında cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor.

MAÇI HAKEMİ ERKAN ÖZDAMAR YÖNETECEK

Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetirken, yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Deniz Caner Özaral yapacak.

KARŞILAŞMA SAAT 16.00’DA

Hatay Atatürk Stadyumundaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Bu zorlu maç BeinSports ekranlarından naklen verecek. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.