DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20638000,62%
Hatay
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor’dan Galatasaray’a Çelme

Hatayspor’dan Galatasaray’a Çelme

ABONE OL
13 Kasım 2023 10:57
Hatayspor’dan Galatasaray’a Çelme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Atakaş Hatayspor Mersinde Galatasaray’ı konuk ettiği maçta rakibini 2-1 mağlup ederek rakibinin 11 maçlık yenilmezlik serisini bitirdi.

Mersin Stadında rakibini ağırlayan Atakaş Hatayspor karşılaşmaya Erce, Kilama, Cengiz, Kerim, Ghoulam, Ömer, Matondo, Bashiru, Lamkel Ze, Rivas, Dadashov. İlk 11’i ile çıktı.

İlk dakikalarda rakip kalede gol arayan Bordo Beyazlılarda 5. dakikada Ghoulam’ın köşe vuruşundan ortasına yükselen Cengiz Demir’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Muslera’nın elinde kaldı.

14. dakikada Hatayspor öne geçti. Kaleci Erce Kardeşler’in degajıyla kaleye yönelen topu Sanchez, kafasıyla uzaklaştırmaya çalıştı. Topu önüne alan Lamkel Ze’nin ortasında arka direğe hareketlenen Rivas, topu ağlarla buluşturdu. Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol, VAR incelemesinin ardından geçerli sayıldı. 1-0

Golden sonra Hatayspor rakip alanına yerleşen Sarı Kırmızılılar 28. Dakikada beraberliği yakaladı. Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşun başına geçen Ziyech, topu ceza sahasına ortaladı. Kaleci Erce’nin, Kilama ile çarpışması nedeniyle elinden kaçırdığı topu önüne alan Zaha, iyi vuruşla fileleri havalandırdı. 1-1,  golden sonra net pozisyonlar olmayınca devre arasına 1-1 eşitlikle gidildi.

HATAYSPOR HIZLI HÜCUMU DEĞERLENDİRDİ

İkinci devreye beklenildiği gibi önde basarak başlayan Galatasaray, Hatayspor kalesinde gol ararken arkada boşluklar bırakınca Hatayspor bu boşlukları 55. Dakikada Hızla hücuma çıkarak defanstan sıyrılan Dele-Bashiru, meşin yuvarlağı Lamkel Ze’nin önüne bıraktı. Kamerunlu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti. 2-1. Golden sonra toparlamakta zorlanan ve oyunda hakimiyeti kuramayan Galatasaray reaksiyon gösteremedi ve karşılaşma Hatayspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.