DOLAR 32,4731 -0.06%
EURO 34,7058 -0.78%
ALTIN 2.435,64-0,01
BITCOIN %
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahraba Resmen Hatayspor’da

Kahraba Resmen Hatayspor’da

ABONE OL
14 Ocak 2022 11:28
Kahraba Resmen Hatayspor’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor ara transfer döneminin ilk transferini Mısırlı futbolcu Mahmoud Kahraba’yı kadrosuna katarak gerçekleştirdi.

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımı ile gerçekleşen imza töreninde Bordo-Beyazlı formaya imza atan başarılı sol kanat, satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralandı.

KAHRABA’YA ARMAMIZ ALTINDA SONSUZ BAŞARILAR DİLİYORUZ

Hatayspor kulübünden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, daha önce El Ahly forması giyen sol kanat oyuncusu Mahmoud Kahraba’yı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Kahraba, Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz’ün katıldığı imza töreniyle kendisini bordo beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı. Kahraba’ya armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.