DOLAR 32,3340 -0.33%
EURO 34,7311 -0.05%
ALTIN 2.435,64-0,11
BITCOIN 2018328-2,44%
Hatay
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kumlu’da Doğalgaz Çalışmaları Tamamlandı

Kumlu’da Doğalgaz Çalışmaları Tamamlandı

ABONE OL
29 Kasım 2023 11:00
Kumlu’da Doğalgaz Çalışmaları Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’nin girişimleri ile yatırım programına aldırdığı doğalgaz çalışmaları tamamlandı.

İlçeye sayısız yenilikler getirerek ilçe halkının konforunu artıran Başkan Mehmet Deli, doğalgaz tesis kurulumunun tamamlandığını belirterek; Kumlu halkının herşeyin en iyisine layık olduğunu, bundan sonra da hizmetlerinin ve farklı projelerinin devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Mehmet Deli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İlçemizde yaklaşık iki aydır devam eden Doğalgaz çalışmalarımızın nihayet Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Tesis Kurulum Onayı çıktı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza, ilçemize sağladıkları hizmetlerden dolayı Aksa Gaz Yöneticilerimize teşekkürü borç bilirim. Daha yaşanabilir bir Kumlu için yapılan tüm hizmetlere ve emeklere sonsuz teşekkürler.” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İlçe sakinleri ise Başkan Mehmet Deli’ye teşekkür ederek; “Bizim için hayal olan bir çalışma ilçemizde tamamlandı. Yıllardır söyleniyordu ama bir çalışma yoktu. Belediye Başkanımız bizlere söz vermişti. Sözünü yerine getirdi. İlçemiz adına çok önemli bir hizmet. Başta Başkanımız Mehmet Deli olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dediler. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.