DOLAR 32,2123 0.02%
EURO 35,1107 0.25%
ALTIN 2.518,470,72
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lütfü Savaş Kazanamaz İse Yönetimimle İstifa Ederim

Lütfü Savaş Kazanamaz İse Yönetimimle İstifa Ederim

ABONE OL
19 Ocak 2024 12:36
Lütfü Savaş Kazanamaz İse Yönetimimle İstifa Ederim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı ve Yönetimi, gündemi değerlendirmek için basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bedel Ne İse Ödemeye Hazırız

Gerçekleşen toplantıda olası Lütfü Savaş’ın olası kazanamaması durumunda ne gibi bir yaptırım olacağı sorusunu yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki: “ Bizler Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak Lütfü Savaş’ın kazanacağını biliyoruz ve kendisinin arkasındayız olası kötü senaryoda bedel ödemeye hazır bir örgütüz, Lütfü Savaş kazanamaz ise ben yönetimim ile aynı gün istifa edeceğiz” dedi.

Aday Belirleme Sürecine Müdahalemiz Yoktur

Sosyal medyada dolaşan ve aday adayı olan Serkan Topla’ın Genel Başkanımız Özgür Özel’i,  İl Başkanı ve Milletvekilleri yanlış bilgilendirildi sözlerinin sorulması üzerine konuyu açıklayan Tiryaki: “ Bizlerin bahsedildiği gibi bir müdahalemiz yoktur. Biz milletvekillerimiz Mehmet Güzelmansur ve Nermin Yıldırım Kara ile genel merkeze eğer Lütfü Savaş adaylar arasında ön planda ise ve adaylar arasında seçilme ihtimali yüksek ise şehrimizin gerekli çalışmaları alması için hemen açıklayalım zaman kaybetmeden ama eğer başka aday gösterilecek ise sorun olmaz gerekirse Şubat ayına kalabilir önerimizi sunduk” dedi.

Parti Herşeyin Üstündedir

5 Aday adayı ile beraber imza atılan bildirinin ve Serkan Topal’ın yaptığı açıklamalar ile ilgili Tiryaki: “ Cumhuriyet Halk Partisi herşeyin önündedir, CHP kişilerin partisi değildir. Serkan Topal partimizde 3 dönem milletvekilliği yapmış değerli bir insandır, ama kendileri söz konusu olunca parti doğru karar veriyor kendileri olmayınca parti yanlış karar veriyor algısı yaratanların değişimi geldi zatende genel başkanımız bu değişimi de yaptı” dedi.

Pazartesi Hatay Adayları Açıklanabilir

Partinin Hatay İlçeleri adaylarının ne zaman açıklayacağının sorulması üzerine açıklama yapan Tiryaki; “ Geçtiğimiz günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı açıkladık, önümüzdeki günlerde Pazartesi günü diye düşünüyorum MYK ve PM toplanıp Hatay’da ki ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaklardır” ifadelerini kullandı. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP