DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061,67%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Masatlı Çifti, Hıdırbeylilerle Musa Ağacı Altında Sohbet Etti

Masatlı Çifti, Hıdırbeylilerle Musa Ağacı Altında Sohbet Etti

ABONE OL
27 Şubat 2024 12:06
Masatlı Çifti, Hıdırbeylilerle Musa Ağacı Altında Sohbet Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Mustafa Masatlı ile eşi Esra Masatlı ile Samandağ’ın ünlü Hıdırbey kısalına gitti. Masatlı çifti, bölge halkı ile sohbet etti, sorunları, istekleri dinledi.

Vali Masatlı, Hıdırbey’deki kadınların el işi ve imal ettikleri ürünlerle ilgili de bilgi aldı. Hatay Valiliği de ziyareti şöyle paylaştı: “Valimiz Mustafa Masatlı, eşleri Esra Masatlı Hanımefendi ile birlikte Samandağ ilçemizin eşsiz doğa güzellikleri ve ilimiz turizmine önemli katkıları olan Hıdırbey köyümüzü ziyaret etti. Köy sakini vatandaşlarımızla Musa Ağacı’nda sohbet eden Valimiz ve eşleri Hanımefendi, el yapımı yöresel ürünlerimiz hakkında bilgi aldı. Valimiz, özellikle kadın girişimcilerimizin desteklenmesine yönelik Valiliğimiz bünyesindeki çalışmalarımıza dikkat çekerek ilçemizin ve girişimcilerimizin gelişimlerine katkı sağlamak için gerekli projelerin yapılacağını belirtti. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.