DOLAR 32,2603 0.01%
EURO 34,7097 -0.03%
ALTIN 2.395,25-0,20
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

19:33

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Muhteşem Geri Dönüş!

Muhteşem Geri Dönüş!

ABONE OL
17 Ocak 2022 12:41
Muhteşem Geri Dönüş!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray’ı konuk eden Atakaş Hatayspor, ilk yarısını 2-1 yenik kapattığı mücadeleden 4-2 galip ayrıldı. Bordo-Beyazlıların golleri 43. dakika Diouf (P), 62. dakika Kamara, 79 ve 90. dakikada Saba’dan geldi. Galatasaray’ın golleri ise 23. dakikada Emre Kılıç, 45+8’de de Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi. Galatasaray 26. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. Sarı-Kırmızılılarda 82. dakikada Taylan Antalyalı ise direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İLK YARIDA 2 PENALTI!

  1. dakikada sol kanattan atağa çıkan Aanholt içeri çevirdiği topu Emre Kılınç tamamladı ve takımını 0-1 öne geçirdi. Rakip takımın köşe vuruşunda topa elle müdahale eden Saint-Louis sarı kart gördü ve hakem beyaz noktayı gösterdi. 28. dakikada topun başına geçen Aanholt penaltıda kaleci Abdullah Yiğiter’e takıldı. Kurtarılan penaltıdan sonra iyice kontrolü eline alan bordo beyazlılarda 40. Dakikada rakip takım oyuncusu Alparslan Öztürk’ün Kameraya ceza sahası içerisinde yaptığı müdahalede Hatayspor penaltı kazandı. 43. dakikada topun başına geçen Mame Diouf topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1 yaptı. İlk yarının uzatma dakikalarında ceza sahası dışında serbest vuruş kazanan Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu serbest vuruşu gole çevirerek takımını 1-2 öne geçirdi ve devre arasına bu skorla öne girdi.

İKİNCİ 45 DAKİKADA HATAYSPOR RÜZGÂRI

Bordo-Beyazlılar 62. dakikada Diouf’un asistinde Kamara’nın golü ile beraberliği yakaladı. 80. dakikada kontra atağa çıkan Hatayspor’da yeni transfer Kahraba’nın pası ile Lobzhanidze golü attı ve Bordo-Beyazlıları 3-2 öne geçirdi. 82. dakikada Galatasaray’da Taylan saha içinde yaşanan gerginlikle kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Karttan sonra iyice dağılan rakip takım geriye dönemeyince kontra atakla Lobzhanidze’nin golü ile 4 golü yedi ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

KAHRABA İLK MAÇINA ÇIKTI

Hatayspor’un geçtiğimiz günlerde transfer ettiği, Kahraba 76. dakikada oyuna girerek ilk maçına çıktı ve 80 dakikada lobjanidze’ye yaptığı asistle 3. golün gelmesini sağladı.

TORRENT İLK MAÇINI KAYBETTİ

Galatasaray’da yeni teknik direktör Domenec Torrent, takımı başında çıktığı ilk maçta mağlup ayrıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.