DOLAR 32,2967 -0.14%
EURO 34,8271 0.01%
ALTIN 2.410,390,72
BITCOIN %
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Payas’ta İçmesuyu Sorunu Ortadan Kalkacak

Payas’ta İçmesuyu Sorunu Ortadan Kalkacak

ABONE OL
5 Ocak 2024 15:25
Payas’ta İçmesuyu Sorunu Ortadan Kalkacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek adına yaptığı ilçe ziyaretlerinin son durağı Payas oldu.

Başkan Savaş gerçekleştirilen ziyaretlerde Kozludere, İstiklal, Karbeyaz ve Karacami Mahallesi’nde muhtar ve vatandaşlar ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Farklı mahallelere yaptığı ziyaretlerde bölge halkının sıkıntılarını yerinde dinleyen Savaş, şuana kadar yapılan ve önümüzdeki aylarda yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN PAYASLI HEMŞEHRİLERİNE MÜJDE

Konuşmalarında 2024 yılı hizmet tablosunu değerlendiren Başkan Savaş, özellikle Payas ilçesinin içme suyu problemlerini ortadan kaldıracak olan yeni içme suyu hattı döşeme çalışmasının yapılacağı müjdesini vererek yaz ayları öncesinde çalışmanın başlayacağını söyledi. Ayrıca çalışma sayesinde bölge halkının rahat bir nefes alacağını ve içme suyu deposunun da yapılacağını aktardı.

EŞİT VE BÜTÜNLEYİCİ HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞIYORUZ

Yapılacak olan çalışmaların eşit ve bütünleyici hizmet anlayışı ile 15 ilçede devam ettiğini vurgulayan Başkan Savaş, gerçekleşen hizmetlerin kanunlar çerçevesinde ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan alanlarda bütün ekiplerin durmadan gayretle çalışmalar yaptığına dikkat çekti.

6 Şubat depreminin Hatay’ı önemli derecede etkilediğini ve depremzede bir belediye olarak her alanda önemli adımlar atıldığını savunan Savaş, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemeyi tercih ettiğini ifade ederek sosyal belediyecilik anlayışı ile parti gözetmeksizin her ilçede hizmet çıtasının belirlendiğini kaydetti.

PAYAS HATMEK, VATANDAŞLARIN UĞRAK YERİ HALİNE GELDİ

Yaptığı ziyaretler sırasında özellikle kadınların ilgi gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (HATMEK) Payas şubesinde kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Savaş, katıldıkları kurslarda yaptıkları eserleri inceleyerek emeği geçen herkesi tebrik etti.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas ilçe teşkilatı Başkanı Erdinç Keskin ve HBB yetkilileri eşlik etti. Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.