DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Projelerimiz Hazır, Hizmet İçin Geliyoruz!

Projelerimiz Hazır, Hizmet İçin Geliyoruz!

ABONE OL
28 Aralık 2023 11:05
Projelerimiz Hazır, Hizmet İçin Geliyoruz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Defne Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Mazmanoğlu, Defneli vatandaşların hizmet beklediğini ifade ederek, acilen yapılması gereken çalışmaları uzman ekiplerle birlikte görüşerek hızlıca hayata geçireceklerini belirtti.

HERKESE EŞİT MESAFEDE HİZMET

Nihat Mazmanoğlu, tüm renkleriyle birlik beraberlik örneği sergileyen Hatay’ın Defne ilçesinde de aynı durumun söz konusu olduğunu belirterek, “Depremin yaralarını hızla saracağımız projeler üreterek hayata geçireceğiz. Şeffaf, hesap verilebilir, katılımcı, insan odaklı, sürdürülebilir bir anlayış ile çalışacağız. Bunun için Kent Konseyi kurulması yönünde çalışıp uzmanlar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanat önderlerinden oluşan bir istişare ekibiyle ortak akıl oluşturacak, her vatandaşına eşit mesafede olan bir belediye olacağız.” İfadelerini kullandı.

ÜRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

“İstihdam projelerimizle Defne’ye dışarıdan para akışını sağlayıp ekonomik kalkınmayı başlatmalıyız” diyen CHP Defne Belediye Başkan Aday Adayı Mazmanoğlu, “Bu şehrin üretmekten başka çaresi yok. Ekonomik kalkınma projelerimizle Defne’yi yeniden hayata döndüreceğiz. Bunun yanı sıra Gençlerimize çok güveniyor ve önem veriyoruz. Gençlerimizle birlikte güçleneceğimize inanıyorum. Her kesimi kucaklayarak uyumlu, sosyal barışı koruyup geliştirerek, Defne’yi yönetmeye talibiz.” Dedi. Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.