DOLAR 32,2265 0.06%
EURO 35,1242 0.08%
ALTIN 2.506,510,24
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tayvan Kültür Merkezi Danimarka’da Birinci  Oldu

Tayvan Kültür Merkezi Danimarka’da Birinci  Oldu

ABONE OL
20 Temmuz 2023 11:47
Tayvan Kültür Merkezi Danimarka’da Birinci  Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Kurulan Tayvan Kültür Merkezi Deprem felaketine rağmen Reyhanlı’da hizmet vermeye devam etti. Depremde sığınak gibi görev yapan merkez,  Bu seferde önemli bir ödüle imza attı.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi, 2 Temmuz’da Kopenhag, Danimarka’da düzenlenen ASF Ödülünde Architecture Sans Frontieres International birincilik ödülü kazandı. Tayvan  Kültür Merkezinin gönüllü, CEO’su ve baş mimarı Chen Yu liderliğindeki merkez ekibi bu ödüle layık görüldü.

Mimarlık Without Frontiers Ödülü;

Mimarlığı ve insanlığı birleştiren ve mimarları doğal afetlere, insan yapımı afetlere veya sosyal sorunlara karşı somut çözümler üretmeye teşvik etmeyi amaçlayan bir platform Ödül, binaların planlanmasını, tasarımını, inşaatını, işletilmesini ve yönetimini yaşam kalitesini artırmanın yolları olarak görüyor. 2015’ten bu yana ödül, Peru mimar takımı Semillas yerli kırsal ilkokulu 2019 tasarım ve inşaatı; UNICEF ve diğerleri tarafından finanse edilen 2021 Bengal mimar Rizvi Hassan’ın mülteci kadın ve kızlar için ilkokulu gibi birçok seçkin projeye verildi. Sınırsız Mimarlık Ödülü, mimarlar uzmanlıklarını ve yaratıcılıklarını sosyal sorunlara çözümler sunmak ve evrensel yaşam eşitliğini ve sosyal ilerlemeyi desteklemek için kullanabilirler. Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP