DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22349891,44%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vekil Güzelmansur Kampta

Vekil Güzelmansur Kampta

ABONE OL
4 Aralık 2023 10:33
Vekil Güzelmansur Kampta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Lideri Özgür Özel’in başkanlığında yerel seçim süreci öncesinde CHP Hatay Milletvekillerinin de olduğu tüm vekiller Antalya’da 3 gün boyunca kampa girdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yapılan ilk kampta gündem, kurultay sonrası partinin durumu ve yerel seçim çalışmaları olacak. Her yıl geleneksel olarak yapılan kamp, CHP 38. Olağan Kurultayı nedeniyle ertelenmişti. Özel başkanlığında yapılacak olan ilk kampta, seçim sonrasında partinin durumu ve yerel seçim çalışmaları ele alınacak. Kampın birinci gününde Özgür Özel, açılış konuşmasını yapacak. Basına kapalı yapılan toplantılarda, kurultay süreci sonrası partinin durumu görüşülecek. CHP’nin kamp gündeminde Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin, Gezi Parkı davasından tutuklanan ve 18 yıl hapis cezası alan Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili Can Atalay’a “hak ihlali” kararı veren AYM üyeleri hakkında suç duyurusu bulunmasıyla başlayan yargı krizi de olacak. Parti’nin yargı kriziyle ilgili tutumu görüşülecek, Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen konuya ilişkin sunum yapacak. Kampın ikinci gününde milletvekilleri yerel seçim gündemini değerlendirecek. Ardından CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) saat 17.00’de toplanacak.

GÜZELMANSUR KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Kampın ilk günkü toplantısına katılan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yaptığı değerlendirmede, “Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in sunuşu ile Antalya, Manavgat’ta 3 gün sürecek olan 28. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantımız başladı. Kampımızdan çıkacak kararların partimize, Hatay’ımıza ve ülkemize hayırlı olması temennilerimi iletiyorum” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.