DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461,54%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yahya Hamurcu, Defne Belediye Başkanlığını Açıkladı

Yahya Hamurcu, Defne Belediye Başkanlığını Açıkladı

ABONE OL
6 Aralık 2023 12:33
Yahya Hamurcu, Defne Belediye Başkanlığını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Veteriner Hekimler Odası ve aynı zamanda dönem sözcülüğünü üstlenen Yahya Hamurcu, Defne Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP’den Defne Belediye Başkan Adaylığı için adaylığını açıklayan Hamurcu, bilime dayalı ortak akıl ve beraber çalışma kültürü ile Defne’yi yeniden kurmak için aday olduğunu söyledi.

Hamurcu, yaptığı açıklamada “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “benim şahsi meselem” dediği Hatay’ımızın en genç ve ismini bölgemizin en nadide bitkisinden ve mitolojiden alan Defne İlçemiz; kuruluş sürecinden sonra ilk kez yapılan 2014 yerel seçimlerinde partimize rekor oyla teveccühte bulunarak, yönetim fırsatını partimize vermiştir.”

“MÜCADELE ETMEK İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

“Kurulma aşamasının verdiği imkânsızlıklar ve sonraki süreçte yaşanılan yönetimsel zaafiyetlerle hak ettiği noktaya erişemeyen ilçemiz, ne yazık ki asrın felaketiyle yıkılmış, binlerce insanını kaybetmiş, harabeye dönüşmüştür. Meslek Odaları bünyesinde yaptığımız çalışmaların ve uyarıların belediyelerimizce yeterince dikkate alınmadığını 6 Şubat depreminde ve sonrasında yaşayarak

gördük. 6 Şubat depremi sonrasında yaşanan sorunların çözümü ve yaraların sarılması için Akademik Meslek Odalarımızla beraber 3. günden itibaren kurduğumuz Afet Koordinasyon Merkezinde var gücümüzle şu güne kadar çalışıyoruz. Oysa şehrimizi ayağa kaldırmak ve yaraları bir an önce sarabilmek için Belediyemize çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Yıllardır sahada olan, ilçemizi ve

sorunlarını çok iyi bilen bizler bu sorumluluğu almaya ve kentimizi yeniden kurmaya talibiz.

Bu süreçte de başarılı olmamızın yolunun; bilime dayalı kollektif bir anlayışla çalışabilecek, liyakat esaslı ekip oluşturarak, halka karşı şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim oluşturmaktan geçtiğini biliyoruz. Çıktığımız bu yolda bilim ve tekniğin ışığında afete dirençli nitelikli bir Defne için kamusal alanlarımızı korumak, yaşanabilecek bir çevre yaratmak ve toplumun tüm kesimleri için adaletli bir yönetim anlayışı içerisinde doğayı ve yaşamı savunmak ve daha yaşanabilir bir Defne

için hep birlikte mücadele etmek için desteklerinizi bekliyorum.”

“HATAY’IMIZ VE DEFNE’MİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM” “İşte bu noktada uzun yıllardır başkanlığını yaptığım Hatay Veteriner Hekimler Odası ve aynı zamanda dönem sözcülüğünü üstlendiğim Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu çalışmalarından edindiğim; bilime dayalı ortak akıl ve beraber çalışma kültürü ile Defne yi yeniden kurmak için 2024 Yerel Seçimlerinde CHP Defne Belediye Başkan Adaylığı için müracaatımı yapıyorum. Yerel seçimlerin öncelikle Ülkemize, Hatay’ımız ve Defne’mize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.