Hatay’ın Defne ilçesine bağlı özeğin konteyner kentinde dayanışma ruhu hâkim.

Kocaeli belediyesinin kurduğu ve AFAD’ın yardımlarıyla depremzedelerin konakladığı Özeğin konteynar kentinde kalan vatandaşlar yetkililere teşekkürlerini iletti.

Dayanışma, birlik ve beraberlik ruhu ile yaşanan sorunların tek tek aşıldığı konteyner kentinde gönüllü çalışan depremzedelerde bulunuyor. Defne Kaymakamlık personelleri ise depremzedeler ile sık sık yakından görüşerek her türlü eksikliği gidermeye çalışıyorlar.

KAYMAKAM FİDAN TAKDİR TOPLUYOR

Haber ekibimiz, Defne koordinatör kaymakamı olan Hüseyin Taha Fidan’nın da Konteyner kentlerde bulunan depremzedeleri yalnız bırakmadığı ve sürekli eksikliklerin giderilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunduğunu gözlemledik. Vatandaşlar, kendileriyle görüşen Kaymakam Fidan’ı takdir ettiklerini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

BAŞARILI EKİBE TEŞEKKÜRLER

CHP Defne’de Yeniden Birlik Rüzgârı
CHP Defne’de Yeniden Birlik Rüzgârı
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar aynı zamanda Orhanlı konteyner kentinde görev alarak depremzedelerin yardımına koşan başarılı ekibe de teşekkürlerini iletti. Ekip arasında kaymakamlık personeli Muhammed Yıldız, Abdullah Bulunmaz ile Sağlıkçı Hülya Karaçay, Elektrik Ekibinde bulunan Linda Ağbaht, Sedat Esen Hüsamettin Başak, Öğretmen Oben Elmez ve gönüllü çalışan Nilüfer Ateş’te bulunuyor. Hatice Katırcıoğlu

Muhabir: Haber Merkezi