DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2080433-1,22%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yayladağı’nda Futbol Turnuvası sonuçlandı

Yayladağı’nda Futbol Turnuvası sonuçlandı

ABONE OL
10 Ağustos 2021 11:54
Yayladağı’nda Futbol Turnuvası sonuçlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede düzenledikleri turnuva ile ilgili açıklama yaptı.

Turnuvaya toplam 434 sporcunun katıldığını belirten Başkan Yalçın, futbol turnuvasında Sebenoba Gençlik spor, voleybol turnuvasında Tumama Spor, Masa Tenisi Turnuvasında Osman Çete takımlarının birinci olduğunu söyledi.

Başkan Yalçın, açıklamasında, “Toplam 434 aktif sporcunun katıldığı turnuvalarda tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Başta Ertuğrul Türkoğlu ve Spor Komitesinde görev alan genç kardeşlerime ve hakemlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Festivalimizin düzenlenmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Festival ve Güreş ağalarımız Akdoğan inşaat ortakları. Ali Dokgöz ve. Kubilay Utanç’a teşekkürlerimizi sunuyorum. 20. Geleneksel Aba Güreşi ve Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlediğimiz Futbol, Voleybol ve Masa Tenisi turnuvalarının final maçları tamamlandı.

FUTBOL TURNUVASI

1.si Sebenoba Gençlik Spor

2.si Karaköse Gençlik Spor

3.sü Hilal Spor

VOLEYBOL TURNUVASI

1.si Tumama Spor

2.si Sebenoba Gençlik Spor

3.sü A Takımı Spor

MASA TENİSİ TURNUVASI

1.si Osman Çete

2.si Ali Yılmaz

3.sü Kerem Bilgin

Turnuvalara katılım gösteren, terlerini spor birlikteliği üzerine akıtan tüm takımlarımıza, tüm sporseverlere teşekkür eder, dereceye giren takımlarımızın ve sporcularımızın başarılarının devamını dilerim” diye konuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.