DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yayman’dan Organize Sanayi Bölgesi Müjdesi

Yayman’dan Organize Sanayi Bölgesi Müjdesi

ABONE OL
23 Ağustos 2023 13:23
Yayman’dan Organize Sanayi Bölgesi Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Cilvegözü Sınır Kapısının civarına yeni bir Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımına çok yakında başlanılacağını açıkladı.

Milletvekili Yayman, Reyhanlı ilçesinde esnaf ziyaretlerinde müjdeyi vererek yeni organize sanayi bölgesinin en yakın zamanda temel atma işleminin başlayacağını söyledi.

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve beraberindeki heyet ile birlikte; Sanayi Sitesi esnafını, Pazartesi Pazarı esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları, Varışlı, Tayfur Sökmen, Konuk, Nergizli, Kuletepe Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Bölge Milletvekili Hüseyin Yayman, vatandaşlarla bir araya gelerek su sorunundan, yeni Pazar yerlerine kadar çeşitli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Yayman, esnafa yaptığı açıklamada “Reyhanlı’nın 45 gün içerisinde Gazi Mürsel ve Mehmetbeyli açılan kuyularla su sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz. Cilvegözü Sınır Kapısının civarına yeni bir Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımına çok yakında başlanılacak. Varışlı Mahallesi gençleri için Halısaha yapılacak. Reyhanlılı hemşehrilerimiz yeni bir pazar alanına kavuşacak. Atatürk Caddesi’nde halk kütüphane yapılarak kitapseverlerin beğenisine sunulacak.” Dedi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.