DOLAR 32,2909 0.02%
EURO 34,7525 0%
ALTIN 2.401,490,06
BITCOIN %
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Stat, Yeni Heyecan

Yeni Stat, Yeni Heyecan

ABONE OL
14 Ağustos 2021 11:30
Yeni Stat, Yeni Heyecan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, bu akşam ligin ilk maçında Kasımpaşa takımını konuk edecek. Bordo-Beyazlılar, yeni stat ve taraftarı önünde lige galibiyetle giriş yapmayı istiyor.

ERDOĞAN: “LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Kasımpaşa takımını yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Kasımpaşa iyi hazırlandıklarını ifade eden Erdoğan, “Kasımpaşa maçını kazanarak hem lige galibiyetle başlamak, hem de yeni stadımızda ilk resmi maçımızı kazanmak istiyoruz. Yeni stadımızda maç kaybetmeyi düşünmüyor. Hatay stadında rakiplerimizi kazanmasına izin vermeyeceğiz. Hatay’da kimseye 3 puan yok” açıklamasında bulundu.

FATİH YOK, SACKEY MAÇ SAATTİNDE BELLİ OLACAK

Sakatlığı bulunan defans oyuncusu Fatih Kurucuk, Kasımpaşa maçında forma giyemeyeceği, Isaac Sackey ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

KARŞILAYMAYI ARDA KARDEŞLER YÖNETECEK

Bursa bölgesi hakemlerinden Arda Kardeşler’in yöneteceği maç Hatay Stadyumunda saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı BeinSport  kanalı naklen verecek. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.