İskenderun’da kasten yaralama ve tehdit şüphelisi 3 kişi tutuklandı
İskenderun’da kasten yaralama ve tehdit şüphelisi 3 kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı. Olay anları ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, mahallede yaşayan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Arbede sırasında 43 yaşındaki İ.K. bıçakla ağır yaralandı. Yaralı şahıs çevredekiler tarafından Altınözü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

A W596206 02

Kavgada yaralanan T.A., R.K., Y.K., Y.K., Y.A. ve A.K. ise hastanede tedavi altına alındı. Öte yandan olaya müdahale eden bir personelin, yüzüne isabet eden taş nedeniyle çenesinden hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Cep telefonu görüntülerinde ailelerin taş ve sopalarla birbirine saldırdığı, jandarma ekiplerinin ise havaya ateş açarak grupları ayırmaya çalıştığı anlar dikkat çekti. Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri alarak olayın büyümesini önledi.

Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Kaynak: İHA