Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında önemli temaslarda bulundu. 455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni’nin ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile makamında bir araya geldi.
Erdoğan’dan Öntürk’e Ziyaret
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyenin şeref defterini imzaladı. Ziyaret sırasında Başkan Öntürk, yürütülen çalışmalar hakkında Erdoğan’a detaylı bilgi verdi.
“Devlet-millet omuz omuza verdiğimiz mücadelenin bir hatırası olarak inşa ve ihya çalışmalarımız devam ediyor,” diyen Başkan Öntürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.
Vali Masatlı ile Görüşme
Belediye ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile de özel bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan, Hatay’daki afet sonrası yeniden yapılanma sürecinde yürütülen devlet destekli projeleri yerinde değerlendirdi.




