Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan üç şüpheliden biri tutuklandı. Olay, 23 Temmuz’da tarım ürünleri satışı yapan bir iş yerinin kurşunlanmasıyla başladı.

780 saatlik kamera görüntüsü incelendi
Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayla bağlantılı kişileri tespit etmek için yaklaşık 780 saatlik güvenlik kamerası kaydı titizlikle incelendi.

Eş zamanlı operasyonla yakalandılar
Yapılan çalışmalar sonucunda, saldırıyla bağlantılı oldukları belirlenen N.P., O.B.Ö. ve H.B.T. isimli şüpheliler, düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda bir ruhsatsız tüfek ve 14 adet fişek ele geçirildi.

Osmaniye’de mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
Osmaniye’de mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

Biri tutuklandı, ikisi adli kontrolle serbest
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. H.B.T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı, diğer iki zanlı N.P. ve O.B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muhabir: Kenan Cengiz