Hatay’da Mobilya Sektörünün Kalbi Atacak

Hatay’ın üretim gücünü yeniden vitrine çıkaracak olan 4. Hatay Mobilya Fuarı, 24–30 Kasım 2025 tarihleri arasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Fuar, İLKA Fuarcılık organizasyonunda, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Valiliği, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Hatay Ticaret ve Sanayi Odası, Antakya Mobilyacıları İhtisas Sanayi Sitesi ve Antakya Mobilya Üreticileri Derneği iş birliğiyle düzenleniyor.

5 Bin Metrekarelik Alanda 40 Stant

Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda kurulacak fuarda 40’a yakın stant, mobilya ve aksesuar üreticilerini ağırlayacak. Hatay ve çevre illerden birçok sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleşecek organizasyon, hem bölge ekonomisine hem de ülke çapındaki ticaret ağına yeni bir ivme kazandırmayı amaçlıyor.

Yeniden Doğuşun Simgesi: Hatay Mobilyası

Fuar kapsamında; modern, klasik, avangard, bahçe, ofis ve spor mobilyalarının yanı sıra, zengin mobilya aksesuarları da sergilenecek. Yeni konutlara taşınan vatandaşların ihtiyaçlarına doğrudan yanıt verecek ürün çeşitliliği, ziyaretçilerin ilgisini çekecek.

📌 Açılış Töreni:
🗓️ 24 Kasım 2025 Pazartesi
🕑 Saat 14.00
📍 HBB Fuar Alanı

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, fuarın sadece bir ticari etkinlik olmadığını, aynı zamanda kentin yeniden inşa sürecinin güçlü bir adımı olduğunu vurgulayarak tüm halkı fuara davet etti.

Papa Ziyareti Ardından İznik'te Tarihi Keşif!
Papa Ziyareti Ardından İznik'te Tarihi Keşif!
İçeriği Görüntüle

“Hatay’ın ayağa kalkmasında üreticilerin rolü büyük. Bu fuar, hem moral hem motivasyon kaynağı olacak.”
— Hatay Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü

Muhabir: Hasan Sarp