İSTANBUL (AA) - Karmod, ülkeye giriş kontrol noktalarında kullanılmak üzere Belçika için güvenlik kulübeleri üretti.
Şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Kabin Satış Müdürü Enes Kızılbay, güvenlik kabinlerinin, kullanıma hazır üretimli modeli ve ergonomisiyle üst düzey güvenlik alanları dahil Avrupa'da önemli merkezlerde tercih edildiğini belirtti.
Yapılarda seyir ergonomisiyle güvenlik personelinin görevini kolaylaştırıcı konforu ön planda tuttuklarını aktaran Kızılbay, şunları kaydetti:
'Güvenlik kabinlerimizin kullanıma hazır üretimli olması, tercih edilmesini daha da artırıyor. Nakliye aracından indirilerek yerine konulduğu anda hizmete hazır hale geliyor. Elektrik ve su tesisatları merkezi şebekelere bağlandığında devreye alınabiliyor. Sektörün önde gelen markası olarak, güvenlik alanlarına yönelik geniş seçim alternatiflerinde kabin modelleri geliştirdik. Kurşun geçirmez zırhlı kabinler de bu modeller arasında yer alıyor. Standart güvenlik yapılarımızda 3 ila 50 metrekare aralığında geniş yelpazede seçim yapılabilecek kabinlerimiz var. Zırhlı kulübelerimizi yine 3 metrekareden başlayarak 28 metrekareye kadar tek gövde halinde taşınabilen yekpare şekilde üretebiliyoruz.'
Kızılbay, Belçika için ürettikleri güvenlik kabinleri hakkında da bilgi vererek, 'Belçika'da ülkeye giriş noktaları için Metrocity modelinde yapılar hazırladık. Estetik görünümüyle öne çıkan Metrocity kabinlerimizin proje kapsamında 215x265 ve 215x215 santimetre olarak iki ayrı ölçüde üretimi yapıldı. Kara yoluyla sevk ettiğimiz güvenlik yapılarımızı farklı lokasyonlardaki kullanım yerlerine teslim ederek hizmete hazır hale getirdik.' ifadelerini kullandı.





