6 Şubat’ın Ardından Hatay Alarmda: Kırılmayan Faylar Tehlike Saçıyor
6 Şubat’ın Ardından Hatay Alarmda: Kırılmayan Faylar Tehlike Saçıyor
İçeriği Görüntüle

AK Parti Kırıkhan İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Açıkgöz, Kırıkhan Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasında, Kutlu’nun paylaşımlarının siyasi eleştiri sınırlarını aştığını belirterek, “Siyasi eleştiri sınırlarını aşan, açıkça hakaret, tehdit ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan bu ifadeler kabul edilemez bir seviyesizliktir.” dedi.

Açıkgöz, Hüseyin Yayman’ın deprem sürecinin ilk gününden itibaren Hataylıların yanında olduğunu vurgulayarak, “Sayın Yayman, yaşanan her sorunu ilgili mercilere taşıyarak çözüm üretmek için büyük bir gayret göstermiştir. Bu gerçekler ortadayken kişisel hakaretler üzerinden gündem oluşturma çabası, siyasi acziyetin açık bir göstergesidir. Hiç kimse, siyasi kimliğine veya bulunduğu makama güvenerek hakaret etme ve tehdit savurma özgürlüğüne sahip değildir.” ifadelerini kullandı.

Açıkgöz, söz konusu paylaşımlar nedeniyle Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı’na resmi suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Basın açıklamasına Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Eyüp Denizoğlu ile çok sayıda partili de katıldı.

Muhabir: Semire Yılmaz