Akşam saatlerinde başlayan hafif yağmurun sağanağa dönüşmesiyle birlikte birçok mahallede ve ilçede elektrikler kesildi, bazı trafolarda ise patlamalar meydana geldi.
Sıcak yaz günlerinde sürekli yaşanan elektrik kesintilerinden bunalan vatandaşlar, henüz kış gelmeden ve ciddi yağışlar başlamadan yaşanan bu durum karşısında tepkilerini dile getirdi. Sosyal medyada tepkilerini paylaşan Hataylılar, "Daha yere doğru düzgün yağmur düşmeden bu haldeyiz. Kış nasıl geçecek?" diyerek yetkilileri göreve çağırdı.
Elektrik altyapısının yetersiz olduğunu belirten bölge halkı, sürekli yaşanan arızaların çözülmesini ve kalıcı önlemler alınmasını talep ediyor. Kent genelinde arıza giderme çalışmaları sürerken, bazı bölgelerde hala elektrik verilemediği bildirildi.
Hataylılar, yaklaşan kış öncesi gerekli bakım ve altyapı çalışmalarının ivedilikle tamamlanmasını istiyor.





