DOLAR 32,3865 -0.12%
EURO 34,5975 -0.62%
ALTIN 2.386,97-1,96
BITCOIN %
Hatay
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
7 Şubat 2022 13:17
İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımlarıyla Antakya Öğretmenevi’nde genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının önemli gündem maddelerinden biri olan ve Milli Eğitim Bakanlığınca öncülüğünde yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında, İl Müdür Mesut Çerko, ilimizdeki tüm okullarda kütüphane altyapılarının oluşturulduğunu ve bu kütüphanelerden öğrencilerimizin üst düzeyde istifade etmeleri gerektiğini ifade etti.

Çerko, Milli Eğitim Bakanlığının ve Sağlık Bakanlığının aldığı Kovid-19 tedbirlerinin okullarımızla hassasiyetle uygulanması sayesinde sorunsuz şekilde yarıyıl tatiline girildiğini vurguladı. Bu konudaki çalışmaların ikinci dönemde de aynı düzende devam ederek öğretmen, aile ve öğrenci memnuniyetinin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantıda ayrıca; Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında ilimizde yapılan çalışmalar, Mesleki Eğitimde yapılan başarılı etkinlikler, Okul binalarının niteliğini arttırmak için yapılan çalışmalar görüşüldü. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.