DOLAR 32,3848 -0.12%
EURO 34,7834 -0.08%
ALTIN 2.411,36-0,96
BITCOIN 1997512-1,39%
Hatay
19°

PARÇALI BULUTLU

16:22

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MKÜ’de Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

MKÜ’de Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

ABONE OL
15 Mart 2022 13:35
MKÜ’de Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu ev sahipliğinde üniversitede öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Hatay İl Göç İdaresi Müdürlüğü Uyum ve İletişim Çalışma Grup Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya MKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Sakin, Hatay İl Göç İdaresi Müdürü Murat Keskin, Uyum ve İletişim Çalışma Grup Başkanlığını temsilen Ahmet Yıldırım, İkamet Çalışma Grup Başkanı Betül İnal, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Dr. Ömer Faruk Kadan, MKÜ Erasmus Kurum Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mehmet Yaran, Öğretim Görevlisi Melodi Çiftçi, Uluslararası Çalışma Grup Başkanlığını temsilen Ece Baydar ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Spor Uzmanı Mikail Yıldırım katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından İkamet Çalışma Grup Başkanı Betül İnal ”Öğrenci İzni ve Öğrencilerin İş ve İşlemleri” konusunda sunumlarını gerçekleştirirken, Öğretim Görevlisi Melodi Çiftçi ise ‘’HMKÜ Tanıtımı ve Uluslararası Öğrencilere Yönelik Gerçekleştirilen Faaliyetler’’ konulu sunumunu gerçekleştirdi.

 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Spor Uzmanı Mikail Yıldırım ise ‘’Hatay İlinde Gerçekleştirilen Sportif Faaliyetler ve Spor Tesisleri’’ hakkında bilgilendirme yaptı.

Programda ayrıca Göç İdaresi Genel Başkanlığının Tanıtımı, Türkiye Bursları Tanıtımı video sunumlarına da yer verildi. Sunumların ardından gerçekleştirilen soru cevap kısmında uluslararası öğrenciler merak ettikleri sorulara cevap bulma fırsatı yakaladı. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Haber Bülteni Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.