DOLAR 32,3802 -0.13%
EURO 34,7384 -0.2%
ALTIN 2.407,12-1,14
BITCOIN %
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

16:22

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

JMO Hatay İl Temsilcisi Can Güven Tazeledi

JMO Hatay İl Temsilcisi Can Güven Tazeledi

ABONE OL
30 Mayıs 2022 11:35
JMO Hatay İl Temsilcisi Can Güven Tazeledi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği 2022-2024 Çalışma Dönemi Yönetim Kurulu belirleme toplantısı gerçekleştirildi.

Oda temsilcileri ve Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tatar ile Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımyla yapılan toplantı da Hatay İl Başkanı Rasim Can güven tazeleyip tekrar Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilciliğine seçilmiştir. Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği  Yönetim Kurulu; Rasim Can,  Murat Alkaya, Hıdır Zervent, İlker Çalışkan, Gökhan Altundağ, Orhan Tatlı, Orçun Danış olarak belirlendi.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği Rasim Can basına yapmış olduğu açıklamada; “geçmişte olduğu gibi ‘’Bilimle, emekle, yaşam ve çalışma anlayışımızla, insana, doğaya, yaşam çevremize, kendi uzmanlık alanında üretilen bilim ve mühendislik hizmetleri ile hizmet etmeye devam edecektir’’ açıklamasında bulundu.

Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.