DOLAR 32,3900 -0.11%
EURO 34,6230 -0.56%
ALTIN 2.386,69-1,97
BITCOIN 1953484-4,11%
Hatay
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP Antakya İlçe Teşkilatından HATDEF’e Ziyaret

MHP Antakya İlçe Teşkilatından HATDEF’e Ziyaret

ABONE OL
21 Temmuz 2022 10:31
MHP Antakya İlçe Teşkilatından HATDEF’e Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antakya İlçe Teşkilatı, bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu’na  (HATDEF) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, beraberinde ilçe yönetiminden Servet Çağrı, Ali Denizli, Halil Çakır, Ahmet Aslan, Seyfettin Gök ile birlikte HATDEF Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve yönetimini  federasyon binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

KANLI: GENÇLERİ UYUŞTURUCU BELASINDAN KURTULMASI İÇİN ÇABA HARCIYORUZ

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette MHP Antakya İlçe Başkanı Kanlı, “Yarınlarımız olan gençlerin uyuşturucu belasından kurtulması için çaba harcıyoruz. Yeşilay ile birlikte mutabakat sağlayarak Türkiye geneli bir proje düşünüyoruz. Özellikle gençleri spora teşvik amacıyla projeler düşünüyoruz. 

2023 hedefi doğrultusunda güçlü bir ülke olmak için çaba gösteriyoruz. Türk parasız yaşar ama vatansız yaşayamaz. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için her platforma birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

TAŞÇIOĞLU: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HATDEF Başkanı Taşçıoğlu, “Dernekler olarak uyuşturucu ile mücadele konusunda birlik ve beraberlik içinde alışmaya hazırız. Kendi kriterlerimiz doğrultusunda hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadık, olmayacağız. 15 gün önce genel kurulumuzu yaptık. Hiç bir zaman yıkıcı değil çözümden yana olmaya gayret ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.