DOLAR 32,2395 -0.03%
EURO 34,8691 0.42%
ALTIN 2.422,721,24
BITCOIN %
Hatay
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AÇKD Anlamlı Etkinlik

AÇKD Anlamlı Etkinlik

ABONE OL
27 Nisan 2024 11:17
AÇKD Anlamlı Etkinlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Çevre Koruma Derneği (AÇKD) Başkanı Nilgün Karasu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Karasu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların gelecekleri için fidan dikmenin anlamlı bir etkinlik olduğunu belirtti. Hızır Avusturya Yardım Kuruluşu ile birlikte Turunçlu İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek 6 Şubat Kent Ormanı’nda “ ve zeytin fidanlarını toprakla buluşturduklarını ifade etti.

“Bugün diktiklerimiz her ağaç, yarın nefesimiz olacaktır” diyen Karasu, çevre bilincinin oluşturulması ve doğal yaşamın korunması adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Etkinliğin oldukça keyifli ve eğlenceli geçtiğini belirten Karasu, Antakya Çevre Koruma Derneği olarak bu tür etkinliklerde her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Antakya Çevre Koruma Derneği’nin düzenlediği etkinlikle çocuklar, doğaya olan sevgilerini gösterirken, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma sorumluluğunu da üstlenmiş oldular.  Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.