DOLAR 32,3885 -0.12%
EURO 34,5815 -0.66%
ALTIN 2.386,03-2,00
BITCOIN 1935925-5,52%
Hatay
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asi Nehri Balık Kaynıyor

Asi Nehri Balık Kaynıyor

ABONE OL
21 Aralık 2022 11:55
Asi Nehri Balık Kaynıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asi nehrinde su yüzüne çıkan balıklar vatandaşların şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Balıkların yüzeye çıkmasını fırsat bilen balıkçılar ise Asi Nehrine akın ederek balık tuttu.

SEBEBİ ARAŞTIRILMALIDIR!

Asi Nehrinde yüzeye çıkan binlerce balığın su yüzüne çıkarak oksijen almaya çalıştığı gözlendi. Söz konusu olayda Asi Nehrindeki oksijen yetersizliğinin kirlilik dolaysıyla yaşanabileceği de iddia edildi.

VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU

Balıkların toplu halde su yüzüne çıkması vatandaşlar arasında deprem olacak söylentilerine neden oldu. Nehir yüzeyinde alışılmadık bir görüntü oluşturan balıkların ağızlarını açarak hava almaya çalıştığı görüldü. Balıkların oksijensiz kaldığını söyleyen bir vatandaşlar, “Balıklar oksijensiz kaldığı için su üstüne çıkmış. Suyun kirli olması balıkların oksijensiz kalmasına neden oldu.” dediler.

DEPREM YORUMLARI GELDİ

Balıkların deprem nedeniyle ısınan nehir suyundan dolayı su yüzüne çıkabileceği iddia eden vatandaşlar ise, “Asi nehri balık kaynıyor. Oksijensizlikten mi farklı bir durum mu var bilemiyoruz. Bazı insanlar deprem habercisi olabileceği yönünde yorumlar yapıyor. Nehir tabanındaki suyun ısınmasından dolayı balıkların su yüzüne çıkabileceği yorumları yapılıyor.” İfadelerini kullandılar. Konu ile ilgili olarak yetkililerin açıklama yapması bekleniliyor

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.