Hatay’ın Arsuz ilçesine bağlı Tülek Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Yaşanan olayda bir vatandaş göçük altında kaldı.

Olayın ardından bölgeye sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) İtfaiye ekipleri, göçük altında kalan vatandaşı kurtarmak için çalışma başlattı.

Whatsapp Image 2026 10 08 At 10.06.31 (1)

İtfaiye Ekipleri Kurtarma Çalışması Başlattı

Toprak kaymasının ardından olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, göçük altında kalan vatandaşa ulaşmak için müdahalede bulundu.

Ekiplerin koordineli çalışması sonucunda göçük altında kalan vatandaş bulunduğu yerden sağ olarak çıkarıldı.

Antakya–İskenderun Yolunda Korkutan Otobüs Yangını!
Antakya–İskenderun Yolunda Korkutan Otobüs Yangını!
İçeriği Görüntüle

Kurtarılan Vatandaş Sağlık Ekiplerine Teslim Edildi

HBB İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan vatandaş, olay yerinde hazır bulunan sağlık ekiplerine teslim edildi.

Altyapı çalışması sırasında meydana gelen toprak kaymasının nedenine ilişkin ise henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.

Muhabir: Asi Gazetesi