DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20626702,05%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
202 CAN 202 FİDAN!

202 CAN 202 FİDAN!

ABONE OL
27 Ocak 2022 12:10
202 CAN 202 FİDAN!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Defne Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hülya Artuç Karabiber, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2 yıl önce başlattığı meyve fidanı bağışı kampanyasında 202 yeni doğan bebeğin ailesine fidan hediye etti. 2 yıl önce başlattığı fidan bağışı kampanyasında Ocak sonu itibariyle 202 yeni doğan bebeğe fidan bağışında bulunan Op. Dr. Artuç, başlattığı sosyal sorumluluk projesinde beklenenin üzerinde destekle karşılaştığını söyledi.

“BEBEK SAHİBİ AİLELER AYRI BİR MUTLU OLUYORLAR”

Sosyal sorumluluk projelerinin ebeveynler tarafından beğeni ile karşılandığını aktaran Op. Dr. Hülya Artuç Karabiber, “Yeni doğan bebeklerini kucaklarına alan anne ve babalarımıza çocuklarımızın adı ve anısına verdiğimiz meyve fidanlarını görünce daha çok mutlu oluyorlar. Fidanları mutlaka ekeceklerini de ifade eden mutlu ebeveynler, anlamlı projemiz için bize teşekkür ediyorlar” dedi.

“DÜNYAYA HEM YENİ NEFES HEM DE YENİ FİDAN”

Her geçen gün kalabalıklaşan ve yeşil alanların azaldığı dünyada, sosyal sorumluluk projeleriyle en azından bir nefes olmak istediklerini dile getiren Op. Dr. Artuç Karabiber, “Sosyal sorumluluk projemizi yeşil alanların azaldığı bir dünyaya mesaj vermek için başlattık. Beklediğimizden daha fazla ilgi ile karşılanan projemizde şuan itibariyle 202 ebeveynimize fidan hediye ettik. 202 fidanın toprakla buluşmasını, dünyanın azda olsa yeşillenmesini sağladığımız bu projede destek veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

“YEŞİL DÜNYA İÇİN HEPİMİZ SORUMLUYUZ”

Yaşanabilir bir dünya için her insanın sosyal sorumluluklarının olduğunu da kaydeden Op. Dr. Artuç Karabiber, “Yeşil alanlarımız giderek azalıyor, lütfen sorumluluğumuz farkına varalım ve bilinçli olalım. Dünyamız her geçen gün yeşil alan kaybetmeye devam ediyor, yaşanabilir bir dünya için yeniden yeşilliklerimizi canlandırmamız gerekiyor. Kendi meslektaşlarıma ve her meslekten insanımıza buradan seslenmek isterim yapabileceğiniz bir sosyal sorumluluk projesi ile yüzlerce fidanın toprakla buluşmasına vesile olabilirsiniz” diye konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.