DOLAR 32,2198 0.04%
EURO 35,0743 0.16%
ALTIN 2.528,171,11
BITCOIN %
Hatay
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

7 İlin Valisi Düzensiz Göçe Karşı Bir Arada

7 İlin Valisi Düzensiz Göçe Karşı Bir Arada

ABONE OL
9 Kasım 2023 10:47
7 İlin Valisi Düzensiz Göçe Karşı Bir Arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla Adana’da düzenlenen 4. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

Adana Valiliği koordinasyonunda, Adana’da yapılan toplantıya ev sahibi Vali Yavuz Selim Köşger’in yanısıra Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Gaziantep Vali Vekili Murat Akyüz, Kilis Vali Vekili Eşref Akça, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı.

4. bölgede yer alan Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Kilis il sınırlarında yaşanan düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler, yapılan çalışmalar ile istatistiki bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, düzensiz göç ile mücadelenin her kademesinde sürdürülen koordinasyon ve iş birliğinin daha da artırılması yönünde kararlar alındı.

İllerdeki göç durumlarına ilişkin sunumlar, katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirmeleri ve fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona eren toplantının ardından, Vali Masatlı ile birlikte toplantıya katılan 6 vali  Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret ederek, deprem sonrası yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP