DOLAR 32,4701 -0.07%
EURO 34,8468 -0.38%
ALTIN 2.448,100,50
BITCOIN 20920590,48%
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AGF Kurulu Damga Vurdu

AGF Kurulu Damga Vurdu

ABONE OL
5 Temmuz 2021 15:41
AGF Kurulu Damga Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki günlerde Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 3’üncü olağan genel kurulu sonrasında Genel Başkan Nuri Kolaylı’nın yönetim kurulu listesine Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na (AGF) bağlı delegeler damga vurdu.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu kurucularından olan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu, önceki gün yapılan genel kurulda, yönetim kurulu ve diğer kurullarda aldığı çok sayıda görev ile dikkat çekti. AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni TGK Dış İlişkiler Koordinatörlüğü görevine, AGF Genel Başkanı ve AGC Başkanı Gaye Coşkun, AGF Genel Başkan Vekili ve HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, AGF Genel Sekreteri CGC Başkanı Ali Cihangir TGK Yönetim Kurulu asil,  AGF Basın Sözcüsü BGC Başkanı Kürşat Tuncel yedek Yönetim Kurulu üyesi seçildiler.

AGF Saymanı Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği  Başkanı Ahmet Duran Yenigün denetim kurulu, AGF Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Taraşlı ve Kıbrıs Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı AGF Delegesi Birol Bebek Onur Kurulu, KBGC Başkanı AGF Yönetim Kurulu üyesi Arslan Deveboynu Yüksek İstişare Kurulu ve İGC Başkanı Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Rızkullah Terbiyeli ise Basın Etik Kurulu’na seçildiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.