DOLAR 32,3800 0.18%
EURO 35,0303 -0.19%
ALTIN 2.324,550,23
BITCOIN 2263139-0,59%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AH FİLİSTİN! AH MESCİDİ AKSA!

ABONE OL
20 Mayıs 2021 13:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Tarih boyunca hep gündem kalmış bir davadır Filistin davası! Mescidi Aksa davası!
Son zamanlarda da maalesef katil Siyonist İsrail yöneticilerinin başta Netanyahu’nun başını çektiği ve destekleyicileri ABD vb. nerede bir Müslüman, insanlık düşmanı varsa, resmen bir dünyanın gözü önünde bir katliam gerçekleştirilmektedir.

Hem de ne katliam! Karşılarında bir askeri cenahtan çok elinde silah olmayan, maddi imkânlardan yoksun, taşla sapanla kendini, evini korumaya çalışan masum çocuklar, gençler, aileler…
Zor zamanlarda zaman bir türlü bitmez.. Uzayıp gider…
İşte bu günlerde “Ateş düştüğü yakar misali önce Filistinli kardeşlerimizin canını yakıyor, alıyor, evinden yurdundan ediyor ve dünya sadece seyrediyor..”
Filistin davası! Bugünün davası değil maalesef.. Zalim Siyonist zihniyetin Arzı Mev’ud adı altında 2 bin seneden beri hep hayal ettikleri ve bu toprakları ne pahasına olursa olsun, insanların canı pahasına da olsa işgal edip el koymayı, kendilerinden başkalarına hayat hakkı tanımamaya yönelik, insanlık dışı bir anlayış ve fantastik hayal..
Peki, başarılı olabilecekler mi? İslam dünyasının, insanlığın vicdanlarının kördüğüm olduğu, kalpların katılaştığı şu zaman diliminde sanki başarılı oluyorlar gibi bir kanaat var ise de, ben asla orta ve yakın gelecekte, Müslümanların ve içinde insanlıktan nasibi olanların bir araya gelmesiyle, sağ duyunun, vicdanın, hakkaniyetin galip gelmesiyle, her zamanki gibi o güdük, zalim vicdansız terör zihniyeti tarihin karanlık dehlizlerine gömülüp gidecektir.
Kudüs’ün fethinde haçlı zalim zihniyetinin elinde iken asla gülmeyen ve Kudüs’ü, Müslümanların ilk kıblesi olan kutsal yeri fetheden komutan Selahaddin’i Eyyubi olmuştur. Allah ondan razı olsun.
Sonrasında şefkat ve merhamet medeniyetini kıtalara yayan Osmanlı İmparatorluğu.. Ceddimiz Filistinli kardeşlerimizi kol kanat germiş ve onlara sahip çıkmıştır.
Bizler de şu anda her ne kadar etrafta basiretsiz Arap ülkelerinin yöneticileri var ise de, hamd olsun Ceddimize layık bir reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN var.. Sesini en gür şekilde, Filistinli kardeşlerimizin, insanlığın sesini, haklı davasını tüm dünyaya haykırmaktadır.
Maalesef yakın tarihte Filistin toprakları önceSiyonizm’in şubelerinden, fitnenin kaynak ülkelerinden biri olan İngiltere tarafından Osmanlı’dan kopartılmış ve daha sonrasında bir oyun ile, tabiri caiz ise bir tiyatro ile 1948 tarihinde İSRAİL Devleti kurulmuştur.
Sağda solda yok Filistinliler topraklarını satmış, ihanet etmiş safsatalarına pek inanmayın lütfen. Zira o tür şehri efsanesi söylentiler, haklı mazlum insanların davasını basitleştirmek adına bizatihi aynı Siyonist kaynaklardan türetilmiş dedikodulardır. Şu anda bizler tarihe canlı şekilde şahitlik ediyoruz. Yetmez mi? Zulmü tüm dünya bizzat canlı şekilde izliyor…. Gerisi lafı Güzaftır… Anlamsızdır vesselam..
1967’de ise çalıntı sınırlarla, işgallerle türlü türlü haksız girişimlerle genişlemeler olmuştur. Halen yapılmaktadır.
Ne yapabiliriz peki?
Maske mesafeye dikkat ederek 81 vilayetimizde mitinglere devam..
Mehmetçiğimiz hukuki sınırlar içinde mutlaka askeri mevzilenmeler yapması,
Siyonist İsrail ile her tür ticari, ekonomik ihracat ithalat vs.dâhililişkilerin kesilmesi,
Uluslararası arenada; bebek katili, insanlık dramının baş müsebbibi Siyonist İsrail’in yöneticisi Netanyahu’nun yargılanması için mutlaka etkili kamuoyu ve hukuki zemin oluşturulmalı…

#MescidiAksaOnurumuzdur

Hürmet ve muhabbetle…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.