DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altıneller Vestel’den Hatay’a 8. Mağaza

Altıneller Vestel’den Hatay’a 8. Mağaza

ABONE OL
23 Mart 2024 20:38
Altıneller Vestel’den Hatay’a 8. Mağaza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yılların yükselen markası olan “Altıneller Vestel” geçtiğimiz günlerde ilimizde 8. Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Hatay, Adana, Mersin ve Yalova’da 22 mağazası bulunan ve dayanıklı tüketim malları ile herkesin ilk tercihi konumunda bulunan “Altıneller Vestel” Hatay’ın ayağa kalkması için elini taşın altına koyarak ilimizde 8. Mağazasını Honda Kavşağı Güzelburç mahallesi Uğur Mumcu sokak no:182 adresinde açtı.

Yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleşen açılışta konuşan Altıneller Vestel İşletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu: “Altıneller Vestel olarak kendi imkanlarımız ile mağazalarımızı peş peşe açarak müşterilerimizin hizmetinde olmanın haklı gurunu yaşıyoruz. Gerek geniş mağaza alanı gerekse de otopark sorunu olmaması ile birlikte alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımızın görev yaptıkları 100.Yıl Mağazamız sektörde adından söz ettireceğinizin sinyalini ilk günden verdi. Açılışa özel fiyatlar ile müşterilerimizin karşısında olduğumuz tüm ürünlerimiz yoğun ilgi gördü. Depremin en ağır şekilde etkilediği bölgemi halkı için Altıneller Vestel ailesi olarak uygun fiyatlı kampanyalarımızın devamlı biçimde olacağının altını çizerek açılışımıza katılan Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tarık Leloğlu, Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Gürman, Bölge Müdürü Alper Korkmazer, Satış Müdürü Özer Taşken ve Vestel satış ekibi ile değerli müşterilerimize teşekkür ediyor, 100.Yıl Mağazamızın Memleketimize ve Altıneller ailesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.