DOLAR 32,5358 -0.18%
EURO 34,9633 0.34%
ALTIN 2.427,610,19
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Emin Yılmaz Künefe & Börek SANAYİ ŞUBESİ AÇILDI

Emin Yılmaz Künefe & Börek SANAYİ ŞUBESİ AÇILDI

ABONE OL
6 Kasım 2021 11:37
Emin Yılmaz Künefe & Börek SANAYİ ŞUBESİ AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da künefe ve börek üzerine hizmet veren Emin Yılmaz Künefe ve Börek İşletmesi, senelerdir hizmet veren işletmesine bir yenisini daha ekleyerek gücüne güç kattı. Son yıllarda künefe denilince akla ilk gelen isim olan Emin Yılmaz Künefe, 75. Yıl Bulvarında bulunan işletmesinin ardından Yeni Sanayi Sitesi Şubesini de (5. Cadde- Sanayi Cami-PTT Karşısı) hizmete açtı. Kurdele kesiminin ardından hizmete giren Emin Yılmaz Künefe ve Börek, açılışa özel vatandaşlara künefe ve börek ikramında bulundu.

AÇILIŞA SANAYİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

İşletme sahipliğini Emin Yılmaz’ın yaptığı Emin Yılmaz Künefe ve Börek, görkemli bir açılışla hizmete girdi. Dualarla hizmete giren işletmenin açılışına sanayi esnafı yoğun ilgi gösterdi. Böyle bir ilgiyle karşılaştıkları için sanayi esnafına teşekkür eden işletme sahibi Emi Yılmaz, “Künefe ve börek lezzetimizi 75. Yıl Bulvarında bulunan merkezimizin ardından sanayi sitesindeki esnaflarımıza da tattırmak istedik. Açılışımıza katılım gösteren, bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Emin Yılmaz Künefe ve Börek ailesi olarak, sanayi esnafı da hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyor, tüm esnafımızı yeni açılan şubemize bekliyoruz” diye konuştu.

KÜNEFEDE DE BÖREKTE DE İDDİALI ADRES

Künefe çeşitlerinden; Tereyağlı Antakya Künefesi, Hasır Künefe, Damak Çatlatan Özel Fıstıklı-Peynirli Karışık Çıtır Künefe ve Fıstıklı kadayıfı hizmete sunan Emin Yılmaz Künefe ve Börek, börek çeşitlerinde de; Peynirli Su Böreği, Kıymalı Su Böreği, Patatesli Su Böreğine tezgahlarında yer veriyor. Günün her saati sıcak çay hizmeti de veren Emin Yılmaz Künefe ve Börek işletmesine 0546 155 1717 telefon numarası ile ulaşabilirsiniz. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.