DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061,67%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Antakya’mıza Doğa Parkları, Piknik Alanları Yapacağız”

“Antakya’mıza Doğa Parkları, Piknik Alanları Yapacağız”

ABONE OL
13 Mart 2024 15:48
“Antakya’mıza Doğa Parkları, Piknik Alanları Yapacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’nin Antakya belediye başkan adayı İbrahim Naci Yapar, kente doğa parkları, piknik alanları kazandıracaklarını söyledi.

 “Antakya halkının sosyal etkileşimini artırmak ve doğayla iç içe kaliteli hizmetlere erişimini sağlamak amacıyla şehirden uzak alanlarda doğayla bütünleşen sosyal tesisler kurulacaktır Bu tesisler, Antakya’nın her kesimine ulaşılabilir olacak ve halkımızın sosyalleşme ihtiyacını karşılayacak nitelikte tasarlanacaktır. Bu tesisler, vatandaşlarımızın doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri, çeşitli etkinliklere katılabilecekleri ve kültürel-sanatsal faaliyetlere destek verebilecekleri özel alanlar olacak. Burada, şehir hayatının karmaşasından uzaklaşarak huzurlu bir ortamda kaliteli zaman geçirebileceklerdir.

-Hayrat vakfı tarafından düzenlenen Filistin’e destek amaçlı Kermes’i, Cumhur ittifakı teşkilatlarımız ile birlikte ziyaret ederek katkıda bulunduk.

-Güneş fırını ve unlu mamülleri işletme sahibi Hamit Topal ve çalışanları ile, Cumhur ittifakı teşkilatlarımız ile beraber bir araya geldik.

-“Gıda sektörümüz ayakta”

Birlikte çalışıp, birlikte üreteceğiz.

Antakyamızın 95 mahallesine hak ettiği hizmeti vereceğiz.

-Teksin Tarım ürünleri işletme sahibi Mevlüt Gümüş ve çocukları ile, Cumhur ittifakı teşkilatlarımız ile beraber bir araya geldik.

Depremler sonrası işletmelerimizin çalışmaları halkında bilgi alışverişinde bulunduk.

31 Mart seçimlerinde hemşehrilerimizin bizlere verdiği yetki ile Antakya’mızı birlikte ayağa kaldırıp iş insanlarımız ile istişare halinde olacağız.” Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.