DOLAR 32,3687 -0.39%
EURO 34,8068 -0.07%
ALTIN 2.397,37-1,03
BITCOIN %
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya’nın Kaybedecek Bir Saniyesi Bile Yok!

Antakya’nın Kaybedecek Bir Saniyesi Bile Yok!

ABONE OL
28 Şubat 2024 10:33
Antakya’nın Kaybedecek Bir Saniyesi Bile Yok!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur ittifakı Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Mazman Medya ekranlarında ve radyolarında yayınlanan gazeteci Canan Gül’ün sunduğu “yarını Konuşuyoruz” adlı programın konuğu oldu. Programda projelerini anlatan Yapar, aynı zamanda Gül’ün sorularını da cevaplandırdı.

Antakya’nın kaybedecek bir saniyesi bile olmadığını söyledi.

ANTAKYA’MIZI YENİDEN EL BİRLİĞİ İLE İNŞA EDECEĞİZ

Çalışmaların hızlı ve kalıcı olarak yapılacağını, işinde uzman bir ekiple birlikte seçimin hemen ertesi günü sahada olacaklarını iddialı bir şekilde ifade eden Aday Yapar, “Antakya’mız Hatay’ın gelişimine en açık ilçelerimizden birisidir. Sağlıklı bir yapılaşma ve doğru bir kentleşme, Antakya için vazgeçilemez bir öncelik olacaktır. Bu süreçte ulaşım, konut, yeşil alanlar, ticaret ve altyapıda Antakya’mızın ihtiyaçlarına cevap veren, çevresel sürdürülebilirliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği gözeten daha yaşanabilir, güvenli bir kent imar etmeyi planlıyoruz. Antakya’nın 50 yıllık planını oluşturarak bu plan doğrultusunda yeni bir kent modeli ortaya koymak için bir an evvel işe koyulacağız. Biliyoruz ki Antakya’nın kaybedecek bir saniyesi bile yoktur” diye konuştu.

Birçok konuya değinen Yapar, projelerinde kadınlar, gençler ve engelli vatandaşları özellikle

Programlarına dahil edeceğini ve projelerini onlarla birlikte yapacağını vurguladı.

Yapar, millete ne söz verdilerse öncelik sırasına göre yapacaklarını belirterek, “Hizmette gecikme olmayacak, belediyeye iletilen hiçbir sorunu ‘Bu bizim işimiz değil, Büyükşehir in’ diyerek geri çevirmeyeceğiz. 7-24 milletimizin emrinde olacağız” dedi. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.